SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

Биберон

Успокоява и помага на бебетата да се отпуснат

И на родителите също. Защото този биберон помага – вместо да пречи – на нормалното развитие на зъбките, небцето и челюстта. Не съдържа абсолютно никакви токсини и е напълно безопасен за бебето ви.

Успокоява прекрасното ви бебче

Предимствата на биберона… без обичайните последствия – например, изкривявания

Гарантира оптимално дишане през носа – добро за концентрация и спокоен сън

Биофункционален: създаден да работи заедно с анатомията – по естествен начин спомага за развитието на небцето и челюстта

Едно спокойно бебе

Специалната мека силиконова мембрана създава същото приятно усещане както зърното на майката. Това познато чувство способства естествения процес по преглъщането.

Предотвратява изкривяването на зъбите

За разлика от обикновените биберони, нашият биберон има плосък връх. Това дава на небцето пространство по такъв начин, че то не приема анормална, високо извита форма. Плоският връх предотвратява и отворената захапка. Този биберон спира образуването на вакуум в устната кухина… както и предотвратява изкривяванията и насърчава нормалното дишане – през носа вместо през устата.

Насърчава нормалното развитие на небцето и челюстта

Страничните части водят налягането на всмукването към челюстта, а не към небцето… като насърчават това денталната дъга да развие една хубава, кръгла форма. Биберонът е разработен от лекаря по дентална медицина Хърбърт Пик, който се вдъхновил за това след като синът му развил кръстосана захапка. «Само 20% от малформациите на челюстта са с генетичен произход», казва д-р Пик.

Насърчава правилното дишане

Когато небцето расте така, както трябва – и не приема анормална, високо извита форма – то подпомага дишането през носа. И така биберонът спомага предотвратяването на дихателни промени – съответно помага за проблемите със съня и концентрацията. 

Най-добрият биберон на света…

… е гърдата. Майката-природа винаги знае кое е най-добро за нас. Биберонът Curaprox създава същото приятно усещане както естественото зърно на женската гърда и насърчава естествения процес на преглъщане. 

Грижа за хигиената на устната кухина от първия ден

Продуктите Curaprox Baby работят в хармония с естественото развитие на вашето бебе… вместо да вредят на развитието му. Всички бебешки продукти са «биофункционални» - създадени, за да подкрепят развитието по един естествен начин.

«Детето ми харесва биберона една идея повече от необходимото»

Необикновеният плосък връх на биберона Curaprox води налягането на всмукването по един интелигентен начин към челюстта, а не към небцето… насърчавайки здравословното развитие по всякакъв начин. Така че ако бебето ви има нужда да суче по-дълго време… не се тревожете изобщо.

Защо кръстосаната захапка и отворената захапка са толкова лоши?

Те предразполагат към дишане през устата, което може да доведе до проблеми като нарушения в съня и затруднения с концентрацията. И корекцията на изкривяванията, когато детето ви е вече по-голямо, е проблем, който заедно можете да избегнете. Когато зъбите растат по правилния начин, детето диша през носа, което е най-доброто за едно здраво развитие.

Помага ли биберонът Curaprox веднага?

Да. Започва да подкрепя развитието им – по няколко начина – абсолютно веднага. Лекарят по дентална медицина Хърбърт Пик – който разработи биберона Curaprox – предупреждава, че половината от децата, които използват стандартни биберони развиват кръстосана или отворена захапка. Изберете продуктът, който прави разлика.

Четка за зъби Baby

Забавна, нежна, ефективна
– от първото зъбче 

Научете повече Купи

Baby

Залъгалки, биберони, гризалки:
Пълният наръчник

Научете повече