SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

Гризалка

Тройно
забавление

Повече от просто гризалка.Дрънкалка за събуждане на сетивата ... вълнуващи текстури за насърчаване на сензорните и двигателните умения ... интегрирана тренировъчна четка за зъби. Забавно, забавно, забавно.

Премахва болката от никненето на зъбките

An adventure playground for the senses

Prepares your little one for brushing their teeth

Налична в три цвята – тюркоаз, синьо и розово

Вълнуващи текстури… и дрънкалка

Има много за откриване… различни текстури, цветни топчета-дрънкалка. Сетивата биват стимулирани. Бебето щастливо си играе. Болката е забравена. Възрастните също са спокойни.

Вече нямате търпение да измиете зъбките им?

За вашето бебе гризалката е играчка. Но те също се подготвят за първото миене на зъбките като на игра. Интегрираната тренировъчна четка за зъби масажира венците им и и помага да свикнат с четкането. Очакват ли с нетърпение да си мият зъбките? Със сигурност.

Болка при никнене на зъбче?

Първото зъбче вече е факт! Но бебето го боли. Преди да се обърнете за помощ към медикаментите… дайте им гризалката. Те чудесно ще знаят какво да правят с нея. И тя ще накара болката да си отиде. 

Млечните зъби са основата за постоянните зъби

Гризалката е разработена от д-р Надя-Марина Келерхоф. Тя помага на детето ви да се подготви за първото миене на зъбките. Това е най-добрият начин да поддържате първите зъбки здрави.

Три цвята…

… тройно по-голямо забавление. Светлосин, розов и тюркоаз. Дайте им любимия им цвят и вижте как инстинктивно захапват. Сбогом, болка от никненето на зъбки! Привет, големи усмивки!

Когато
млечните
зъбки избиват

Резците са първи. Кътниците – последни. Всичко започва около шестия месец. През следващите 20 месеца млечните зъбки израстват… един по един.

Когато млечните зъбки „избиват”… Ох! 

Първото малко зъбче е истински празник за родителите. Но не и за бебчето. Някои бебета изпитват лек дискомфорт. Други страдат от силни болки. Никненето на зъбките приключва чак когато са поникнали всичките 20 млечни зъбчета.

Има ли бебето ми нужда от гризалка?

Бебетата си имат просто решение, което да им помогне да облекчат болката от никненето на зъбките. Те дъвчат всичко, които ми попадне. Затова е хубаво то да не съдържа токсини – и да е напълно безопасно за употреба – гризалка, препоръчвана от педиатри и зъболекари. Такава, която прави никненето на зъбките по-приятно – както за вашето дете, така и за вас.

Кое прави една гризалка подходяща?

Е, тя трябва да премахва болката. А какво ще кажете за една вълнуваща повърхност, която бебето ви да изследва… за да се спомогне развитието на двигателните и сензорните му умения? Една тренировъчна четка за зъби, която да вдъхнови бебето ви и да възбуди любопитството му към миенето на зъбките? Една стимулираща дрънкалка? Разклати я, бебче.

Baby

Залъгалки, биберони, гризалки:
Пълният наръчник

Научете повече