SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

BDC биологична грижа за протези

Грижа за протезите и шините

С BDC е време да позволит на майката природа да се погрижи за протезите или шините – и за здравето на устната ви кухина – с лимонена киселина, морска сол и масло от евкалипт.

Почиства с лимонена киселина и морска сол

Поддържа ги да изглеждат и да се усещат нови години наред

Защитава с масло от евкалипт

Естествена, дълготрайна грижа

Лимонената киселина и морската сол се комбинират, за да разтворят без усилие остатъците от храна и плаката. За разлика от други, по-сурови почистващи препарати, BDC не уврежда пластмасата. Така че можете да поддържате протезите или шините да изглеждат – и да се усещат – като нови в продължение на години.

Запечатано с целувка

Евкалиптовото масло придава на BDC свежа, вкусна нотка - както и лечебни, противовъзпалителни свойства. Ако всичко това не е достатъчно, то също така запечатва и защитава пластмасата - включително всички съществуващи микропукнатини – с много силен микрофилм.

Простите удоволствия ...

Подарете на протезите или шините грижата – и блясъка – които заслужават с четките за зъби Curaprox. Премахването на остатъците от храна и плаката става просто удоволствие – и ние гарантираме, че пластмасата няма да се надраска. Използвайте четката BDC за протези или шини и CS 5460 за частични протези.

Майката Природа знае най-добре.

В Curaprox започваме с въпроса «как може да помогне природата»? Ето защо BDC е толкова полезен за здравето на устната ви кухина. И затова BDC поддържа вашите протези или ортодонтски шини като нови в продължение на години.

BDC: В какво се крие разликата

Разликата е в натуралните съставки. Това е почистващата сила на лимонената киселина и морската сол. И в свежата защита на евкалиптовото масло. Няма микропукнатини ... така че няма място за патогени.

Лимонена киселина

Това е едно от най-добрите лекарства в природата - и ключовата почистваща съставка в BDC 100 daily и BDC 105 weekly. Тя прави лесно разграждането на остатъците от храна, премахването на петната и бактериалните отлагания върху протезите и шините - и дори предотвратява образуването на микропукнатини. (200-300)

Евкалиптово масло

Евкалиптовото масло придава максимална свежест на вашите протези или шини. То е противовъзпалително. И запечатва и защитава пластмасата, образувайки микрофилм.

Морска сол

Никое изключително гурме ястие не би било пълноценно без морска сол. Вярваме, че същото важи и за изключителните продукти за почистване на протези и шини. Морската сол стабилизира и комбинира почистващия ефект на лимонената киселина.

Наистина ли трябва да почиствам протезите или шините?

Знаем, че искате вашите протези или шини да бъдат супер удобни. Затова знаем, че ще се радвате бързо и лесно да изтриете остатъците от всякакви отлагания, разтворени и дезинфекцирани от BDC 100 daily и BDC 105 weekly.

Нещата стават по нежен начин

Химикалите могат да атакуват бактериите. Но те атакуват и пластмасата, създавайки микропукнатини - среда за размножаване на патогени. За разлика от останалите, BDC използва естествена лимонена киселина, морска сол и евкалиптово масло - за премахване на остатъците от храна и бактериите. И да се грижи за протези и ортодонтски шини.

CS 5460

Почистване и стимулиране на венците

Научете повече Купи

Implant

Правилната грижа за моите импланти или протези

Научете повече Купи

CS 708

За да достигнете труднодостъпните места

Купи