SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

Hydrosonic «Black is white»

Black is white е новото черно

За хората, които имат стил… Здравето на устната кухина получава елегантно преобразяване. С обичайната нежна и ефективна почистваща сила на Curaprox за по-бели зъби. Супер стилно.

Три нива на измиване – от 44,000 до  84,000 невероятно нежни движения на четката в минута.

Мощна батерия: повече от 60 минути четкане само с едно USB зареждане – винаги с пълна сила.

С две карбонови четкащи глави. Косъмчета с активен карбон за нежно избелване. 

Перфектно измиване: дори и в труднодостъпните места, благодарение на Curacurve® малко огъване, огромна разлика.

Косъмчета с активен въглен за нежно избелване

Косъмчетата на четката за зъби Curen® са покрити с активен въглен. Те спомагат за отстраняването на обезцветените частици без да нараняват емайла на зъбите. Стилно, иновативно, нежно избелване. 

Изключителен дизайн на четкащата глава. Изключително измиване.

Един просто изключителен дизайн на четкащата глава. Ултра фини, нежни косъмчета Curen® - вместо обикновените найлонови косъмчета – които се обвиват около всеки зъб, с цел да почистят по-ефективно. И тъй като четкащата глава е толкова малка… всичко места около зъбите ви са лесни за достигане.

Един бутон, три нива на почистване – всичките нежни

Сменете степента само с натискането на един бутон: 44,000 четкания в минута за един нежен масаж на венците. До 64,000. Или дори 84,000 за пълна сила на измиване. И всичките са невероятно нежни. 

60 минути сила на избелване

Можете да миете зъбите си за общо 60 минути или дори повече само с едно зареждане. Представянето остава същото до последната секунда. Зареждането става с помощта на USB. Кое може да е по-просто от това? 

Малко огъване… колосална разлика

Curacurve® представлява огъване в четката от само 10 до 15 градуса. Но то носи колосална разлика. Сега вече можете с лекота да почиствате труднодостъпните места – зад кътниците и предкътниците. Това е, което се случва, когато специалистите в областта на денталната медицина създават продукти за поддържане на хигиената на устната кухина. 

Hydrosonic holiday

Това е комплект за пътуване. Той е лек, компактен и практичен. За да можете винаги да си подарите грижата за зъбите, която заслужавате. Сега вашата Black is white Hydrosonic винаги ще е до вас.

Здраве за устната кухина. Супер стилно.

Функционалността е от основно значение. Но хората, които имат стил, искат повече. Здравето на устната кухина получава елегантно преобразяване с четката Black is white Hydrosonic. С обичайната нежна и ефективна почистваща сила на Curaprox. По супер стилен начин.

Избелване

По-бели зъби.
По-здрави зъби.

Научете повече Купи

Black is white паста за зъби.

Привет, нежна грижа за зъбите. Сбогом петна по зъбите.

Научете повече Купи

Black is white четка за зъби

Нежно. Ефективно. Красиво.

Купи