SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

Hydrosonic pro

Професионална дентална грижа

С Hydrosonic pro получавате онова усещане за професионално почистване всеки път, когато я използвате – дори да носите шини, импланти, дори да имате чувствителни венци… и успявате да почистите дори най-труднодостъпните места.

Седем различни степени на почистване. Открийте коя от тях ви е любима… насладете се на идеалното почистване на зъбите

Мощна батерия: издържа повече от 60 минути четкане с едно USB зареждане

Три иновативни четкащи глави: Силна, за чувствителни зъби и единична

Идеално почистване: дори и в труднодостъпните зони… благодарение на технологията Curacurve®  - леко огъване, огромна разлика

Грижата за устната хигиена като изящно изкуство.

„Единичната” изключително малка четкаща глава е най-добрата в почистването на всеки зъб поотделно и в почистването на венците. Сега вече можете да почиствате пространството между зъбите и шините или брекетите – по един перфектен начин, без всякакво усилие. Швейцарска технология на четкащата глава в най-добрия ѝ вариант. 

Тези четкащи глави достигат до всички места

Дизайн на четкащата глава, който е просто изключителен. Ултра прецизните, нежни косъмчета Curen® - вместо стандартните найлонови косъмчета – които се обвиват около всеки зъб за максимално ефективно почистване. И понеже четкащата глава е толкова малка… всички области около зъбите ви са много лесни за достигане. 

Коя е твоята степен? Избери от 7

От 44,000 до 84,000 невероятно нежни движения на четката в минута. Електрическата четка за зъби Hydrosonic pro ви дарява с усещането за професионално измиване. Изберете своята степен на измиване и започвайте с четкането. 

60 минути четкане само с едно зареждане

До 30+ почиствания на зъбите. Да, наистина. И силата на четкане си остава същата по времето на всяко едно от тях, само с едно зареждане. И няма нужда да споменаваме, че можете да зареждате с помощта на USB кабел. Какво още можехте да очаквате?

Малко огъване, огромна разлика

Curacurve® е огъване на четката на само 10 до 15 градуса. Но това води до огромна разлика в представянето. Сега с лекота можете да почиствате труднодостъпните места – задната страна на предните зъби, зад кътниците и предкътниците. Това се случва когато професионалисти в областта на денталната медицина създават продукти за устна хигиена. 

Hydrosonic holiday

Това е комплект за пътуване. Той е лек, компактен и практичен. За да можете винаги да си подарите грижата за зъбите, която заслужавате. Сега вашата Hydrosonic pro винаги ще е до вас.

Здраве за устната кухина с натискането на един бутон

Игнорирахме електрическите четки в продължение на доста дълго време. Същото направи и Проф.д-р по дентална медицина Уели П. Саксър от Curaprox. И в един момент ни осени идея! Четката Hydrosonic pro вдъхновява целия ни екип от тогава.

ВИДЕО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБИТЕ

German Design Award 2021

Winner of the category "Excellent Product Design Medical Rehabilitation and Health Care"

«The special design of the brush head simplifies dental care even in the case of complicated tooth positions or the presence of braces.»

Четкаща глава, подходяща за всякакви случаи

Електрическата четка за зъби Hydrosonic pro идва с иновативни четкащи глави – силна, за чувствителни зъби и единична – и всички са разработени и произведени в Швейцария. Коя е подходящата за вас?

Enzycal

Нежна, мека,
ефективна.
Ултразвукова
четка за зъби,
която е ваш приятел.

Научете повече Купи

CS single

Зъб по зъб

Научете повече Купи

Импланти

Защото те заслужават специална грижа

Научете повече Купи