SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

Паста за зъби ‘Be you’

Как работи нежното избелване

Шест свежи вкуса. Шест ярки цвята. Дълготрайна свежест. Нежно, естествено избелване. Едно ново измерение на грижата за здравето на устната кухина.

Освежете навиците си за поддържане на устната ви хигиена – идеална с помощта на механичните и ултразвукови четки за зъби.

Единствено натурални съставки – ние мразим SLS, триклозана, избелващите съставки и пластмасовите микро зърна.

Свежа, ярка, нежна – революция по отношение на здравето на устната ви кухина.

Веган настроение – абсолютно никакви продукти с животински произход

Една паста за зъби. Шест спиращи дъха вкуса

Цветове, толкова красиви, че са в състояние да озарят делничната ви сутрин. Невероятни комбинации от вкусове. Изберете си в зависимост от настроението ви. Гарантирано супер свежа и здрава уста.

Останете свежи за часове наред

Чувствайте се свежи и уверени… дълго след като сте измили зъбите си. Мощните балончета в пастата за зъби ви даряват с освежаващ и дълготраен аромат на мента.

Лечение с билки

Красивите билки и естествените съставки - включително екстракти от ехинацея, горчив портокал, дяволски нокът и индийски грозде - подхранват тъканта, която покрива устата ви ... и помагат за спиране на възпалението.

Защо «Be you»?

Ярките цветове. Пикантните, свежи вкусове. Нежно избелване с естествен ензим, който също се грижи и за зъбния ви емайл и венците. Бъдете себе си. Красиви отвътре и отвън.

Истинска радост? От миенето на зъбите ви?

Всички знаем колко скучно и монотонно може да стане ежедневието. Заслужавате повече. Бъдете себе си. Време е за експлозия от вкусове. Шест смели вкусови комбинации, които внасят разнообразие – и чиста радост – в миенето на зъбите ви.

Бяла магия

Глюкозна оксидаза звучи малко плашещо. Но всъщност това е естествен ензим, който нежно избелва зъбите ви – без избелващи агенти – и се грижи едновременно за зъбния емайл и венците. Магия.

Нежна, естествена, избелваща – с помощта на ензимите

Красивите, здрави на вид зъби ви даряват със самочувствие и радост. Но избелването по обичайния начин е болезнено. И може да бъде вредно. За разлика от избелващата паста за зъби ‘Be you’. Защо? Тя избелва със силата на ензимите...

Един ензим, естествен процес, по-бели зъби

«Be you» съдържа глюкозна оксидаза - естествен ензим. Това е протеин, който инициира метаболитен процес. Глюкозната оксидаза в устата води до образуването на кислород ... което от своя страна води до нежно избелване.

Два силно желани странични ефекта 

Първо ... i) глюкозната оксидаза се трансформира във водороден пероксид в слюнката ii) Това директно се бори с бактериите. Второ ... i) Активира лактопероксидазната система на слюнката ii) Това също има антибактериален - както и антивирусен и противогъбичен - ефект.

Зъбният емайл… «I love you, honey»

Без вредно избелване. Без надраскване. Емайлът не само остава непокътнат, но става по-ярък и по-бял. Всичко това благодарение на глюкозната оксидаза - толкова естествен ензим, че пчелите го използват, за да държат микробите далеч от меда си.

Когато това да се усмихнете се случва лесно и по естествен начин

Въпреки това, че изключва обичайните агресивни съставки, свързани с избелването ... „Be you“ е изключително ефективна избелваща система. И е изцяло натурална – благодарение на нашия приятел ензима глюкозна оксидаза.

CS 5460

Най-ефективната
четка за зъби на света?

Научете повече Купи

Чисти зъби

Актуално ръководство

Научете повече Купи

Комплект за пътуване

Мийте зъбите си,
когато сте на път

Научете повече Купи