SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ

ЗАБАВНО И СВЕЖНО

И накрая, паста за зъби, която кара децата да се вълнуват от миенето на зъбите си. Фънки свежа ягода, диня и мента им придават парти в устата им. И можете да се чувствате сигурни, че правите всичко възможно, за да подхранвате тяхното орално здраве.

Ниско RDA – около 40 – защитава ценния им зъбен емайл.

Ензимите поддържат естествения, антибактериален ефект на слюнката.

Предлага се в опции с 1450 ppm и 950 ppm флуор и без флуор.

Без натриев лаурил сулфат (SLS) или парабени.

ПРАВИ ЧЕТКАНЕТО ЗАБАВНО

Опитът да мотивирате вашите малки да си мият зъбите може да стане скучен – за тях и за вас. Кажете сбогом на безкрайното заяждане... с революцията на детските пасти за зъби Curaprox.

СТРАХОТЕН ВКУС!

Децата ви не могат да се вълнуват от скучните стари вкусове на паста за зъби. Защо биха? Развихме вкусово усещане с помощта на деца. А победителите са: ягода, диня и мента. 

И КАКВО ИМА ЗА ВЪЗРАСТНИ?

Иновативна, подхранваща формула, която помага да дадете на децата си възможно най-добрия старт в живота. Без лоши неща като SLS или парабени.

Нежният начин - без лошотии.

Пастите за зъби Curaprox - независимо дали са за възрастни или за деца - съдържат само нежни, безвредни, но ефективни съставки. Всички те ви дават нещо, на което да се усмихнете без груби, болезнени химикали. Без SLS, без триклозан, без избелители, без пластмасови микроперли. 

РАБОТА В ЕКИП

Флуорът предпазва зъбите. Брезовата захар - известна още като ксилитол - ги прави силни. А два ензима дават естествен, антибактериален ефект. Печелившата комбинация. 

ЕНЗИМНА ЗАЩИТА

Ензимите амилоглюкозидаза и глюкозидаза в детската паста за зъби Curaprox повишават защитната сила на слюнката на вашето дете за борба с вредните бактерии. По-добра защита. Естествено.За момичета и модерни момчета.

ФЛУОР – ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОБЪР В РАБОТАТА СИ

Флуорът укрепва зъбния емайл и им помага да победят кариеса. Детските пасти за зъби Curaprox ви дават три възможности – 950 ppm, 1450 ppm за по-големи деца и без флуорид.

НЕКА ЗАТАПИМ ВСИЧКО ...

Отварянето и затварянето на тяхната паста за зъби Curaprox kids е детска игра. Лесната за изстискване тубичка с паста за зъби е специално проектирана за детски ръце и за изстискване на паста за зъби с размер на оризово зърно – според препоръките на зъболекарите.