SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

Паста за зъби Enzycal

Нежна – и изключително ефективна

Забравете обичайните агресивни съставки на пастите за зъби. Ние използваме само съставки, които работят заедно с вашето тяло по един естествен начин... като ензимите, които усилват защитните сили на слюнката ви.

Нежна паста за зъби, здрава уста.

Ултразвукова четка за зъби, която е ваш приятел

Без SLS, без триклозан, без пластмасови микро зърна

Произведена в Швейцария

Зъбен емайл – обичаме те

Ние в Curaprox се грижим за зъбния емайл – вместо да го износваме. Нашите ензими са нежни. И Enzycal – за разлика от другите пасти за зъби – не наранява емайла. С ниски стойности от ~ 30 до ~ 60 по скалата за абразивност RDA, изобщо няма за какво да се притеснявате. С Enzycal правите един наистина печеливш избор.

Защо точно ензими

Ензимите, намиращи се в слюнката ни, се борят с бактериите. Ензимите в Enzycal осигуряват подсилване ... като спомагат естествената сила на слюнката ни. Те помагат и за възстановяването на изгубените минерали и калций в зъбния ви емайл ... и притежават антивирусен и противогъбичен ефект.

Натриев флуорид – изключително добър в работата си

Натриевият флуорид укрепва зъбния ви емайл. И много скоро след измиването на зъбите ви го прави устойчив на атаки от киселини. Той реминерализира зони в устата ви – включително тези, които са били атакувани – и минимизира размножаването на вредните бактерии. Със сигурност може да се твърди, че е доста добър в борбата с кариесите.

SLS? Категорично не!

За съжаление, SLS - натриев лаурил сулфат – все още може да се намери в повечето пасти за зъби. Той атакува клетките на устната лигавица - тъканта, която покрива устата. Това води до болезнено дразнене, нараняване и язви в устата. Естествено, не се съдържа в Enzycal – или в която и да е от нашите пасти за зъби.

Искате да усещате вкуса на храната си по правилния начин?

Стандартните пасти за зъби съдържат твърде много ментол. Това изсушава устата и намалява притока на слюнка… и намалява естествените защитни механизми на устната ви кухина. Това значи и че храните и напитките имат ужасен вкус след като си измиете зъбите. Ние силно предпочитаме един по-мек вкус и една по-здрава уста. А вие? 

Избирайте внимателно

Много пасти за зъби не са никак здравословни. Вместо това те водят до износване и дразнене… и често пъти до язвички в устата. Изследванията ни сочат, че нашите пасти за зъби Enzycal са нежни – и изключително ефективни.

CS 5460

Най-ефективната четка
за зъби на света?

Научете повече Купи

Кариеси

Сега е времето
да се
защитите

Научете повече Купи

Чувствителни зъби

Ох! Открити корени на зъбите. Най-накрая има помощ за това.

Научете повече Купи