SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 4-6 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

ПО-ДОБРО ЗДРАВЕ ЗА ВАС

ЗА НАС

Curaprox - продуктовата марка на Curaden - предлага първокласни швейцарски продукти за грижа за устната кухина.

В Curaden сме обсебени от здравето на устната кухина от 1972 г. насам. Здравето на устната кухина е от съществено значение. Това е нещо повече от бели зъби и свеж дъх. Става въпрос и за здрави органи. И здраво тяло.

Ето защо Curaden работи в тясно сътрудничество със зъболекарите, за да разработи изключителните продукти Curaprox. Атрактивни, ефективни продукти, които с удоволствие се използват от всеки.

Сътрудничихме си със специалисти по дентална медицина, за да разработим ниновативни програми за обучение за техните колеги професионалисти. Ние обучаваме и сертифицираме хиляди инструктори в областта на хигиената на устната кухина по целия свят всяка година. След това нашите инструктори помагат с това да ви мотивират и да ви дадат уменията, необходими ви за лесно поддържане на устата, зъбите и венците в перфектно състояние ... така че да можете да усетите разликата.

Миенето на зъбите е забавно с Curaprox. И е лесно. Можете да видите положителните резултати. А нашите красиви продукти ви мотивират да почиствате старателно. Ние никога няма да спрем в стремежа си да направим най-ефективните и най-атрактивните в света продукти, предназначени за здравето на устната кухина. По този начин печелим нови почитатели на Curaprox всеки ден.