SWISS PREMIUM ORAL CARESWISS PREMIUM ORAL CARE

Изберете вашата държава България България
Безплатна доставка за поръчки над 80 лв
Доставка до 3-5 работни дни
Сигурно плащане с 3D Secure

ЗА НАС

ЗДРАВЕТО ЗАПОЧВА ОТ УСТАТА

Здравото тяло се нуждае от здрава уста – това е целта на швейцарската компания Curaden. В центъра на всичко това стоят предприемачите от семейство Брайтшмид и марката Curaprox. 

Предприемачът Уели Брайтшмид вярва в един по-добър свят: „Можем да го създадем – от нас зависи“. Компанията за орална хигиена Curaden продава нещо повече от продукти. Предаването на знания за това как да се поддържа орална хигиена за цял живот е ангажимент на семейния бизнес: всеки човек може да се грижи за себе си и здравето си. Това се основава на убеждението, че доброто здраве започва от устата, че устата е врата към тялото. 

Предоставяне на система

Компанията Curaden върви по свой собствен път в сравнение с глобалните си конкуренти – не само поради своята гъвкавост или история, която включва седемдесетгодишна традиция. Преди всичко Curaden се ангажира с интелигентното свързване на хората и предаване на знания. Curaden отрежда важна роля на превенцията в бизнеса със здравни грижи. Зъболекари, специалисти, специалисти по дентална медицина и други трябва да бъдат надлежно обучени. Превенцията в оралното здраве определя фирмената култура. Това е модерно мислене и последователно се прилага от Curaden – компанията постига успех под ръководството на Кристин Брайтшмид, която е трето поколение от семейството, което води компанията към успех.

Функционалност и радост

Днес Curaden е водещ световен доставчик на цялостни концепции за орално здраве в над 70 страни. „По-добро здраве за вас“ е философията в основата на всичко, което компанията прави. Това кредо подчертава значението на оралното здраве и връзката му с общото здраве. Независимо дали става въпрос за интердентална четка, четка за зъби със специално фини и точно подредени нишки, електронна звукова четка за зъби, орално изплакване, бебешки комплект или нежна паста за зъби: марката Curaprox, нейните продукти, световни дъщерни дружества и филиали осигуряват цветна игривост, свързвайки здравето с радостта.

Curaden разработва инструменти за орална хигиена, които са възможно най- нежни и ефективни, в сътрудничество с експерти от научните изследвания, образованието и практиката. Curaprox е марката за орално здраве на Curaden AG, базирана в Швейцария.

Научете повече